Onze inspiratie

Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Na het bekijken van de verkoop van online kruidentafels zijn wij tot de conclusie gekomen dat er voornamelijk zeer goedkope kruidentafels te vinden zijn, waarvan wij de kwaliteit in het bijzonder toch in twijfel trekken. Als u een kruidentafel aankoopt is het de bedoeling om hier toch een lange tijd plezier aan te hebben. Als u bij ons een kruidentafel aankoopt, zult u er zeker van zijn dat deze zeer duurzaam en kwalitatief goed is. Hieronder ziet u de productie van hoe dat wij onze kruidentafels maken.

Productie kruidentafel

De kruidentafel is volledig gemaakt uit Thermowood. Ze zijn van de grond gescheiden door voeten uit kunststof. De binnenkant is bedekt met een waterbestendige, rotvrije plaat van 2cm dik. De stevige bodem heeft een dikte van 3cm. De kruidentafel heeft 6 plantvakjes van 28 x 23 cm met een totale inhoud van ca. 75 liter.

[huge_it_slider id=”3″]

Maak met deze kruidentafel een aangenaam kruidentuintje waar u uren van plezier aan beleeft!
De kruidenbak heeft ook een zeer goede werkhoogte.
Zet deze kwaliteitsvolle kruidentafel op uw terras of balkon en laat de kruidenier in uzelf naar boven komen!